Kumluyazı İlkokulu

WEB https://kumluyaziilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KUMLUYAZI MAH. KUMLUYAZI KÜME EVLERİ KUMLUYAZI MAH ILKOKULU NO: 97 AZİZİYE / ERZURUM
VİZYON : Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
MİSYON : Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : SABAH VE AKŞAM KÖY ARACI BULUNMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : KÖYÜMÜZ 70 HANE OLUP ULAŞIMDA YOLLARIMIZ ASFALTTIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : AZİZİYE İLÇESİNE: 14 KM ERZURUM İLİNE : 30 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda; Basketbol, Futbol, Masa Tenisi, Badminton ve Voleybol spor malzemeleri ile farklı spor ve fiziksel etkinlikler yapılabilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuz öğretmenleri tarafından Bölgemin Kültür Elçisiyim Projesi kapsamında öğrencilerin yaşadığı ili ve kültürünü tanımaları sağlanmıştır.